20080116

This Will Destroy You






















2006 kışı, 2007 kışı kadar soğuk değildi, yahut ben bu kadar üşümüyordum, hatta neredeyse hiç üşümüyordum. Ama bir gece -There Are Some Remedies, Worse Than Disease'in ilk notalarını duyduğum o gece- damarlarım buz tutmuştu. This Will Destroy You hayatıma işte bu denli keskin bir giriş yapmıştı, etkisi çöl-sıcaklarında bile hissedilebilen bu soğukluk ile, geçen sene aşağı-yukarı bu zamanlar başlamış olduğum radyo programıma dahi isimlerini verecek kadar içime işlemişlerdi.

Eskiden kötü Western filmlerini, Bush vebasını, muhafazakarlığı ve Bursaspor taraftar grubunu aklımıza getiren Texas ismi, artık iyiden iyiye <<İzlanda>> kelimesinin bedenimizde yarattığı Stendhal Sendromu'na benzer durumların müsebbibi olmaya başladı.

Young Mountains EP'leri ile çok büyük ilgi toplayan This Will Destroy You'nun adı şimdiden Sigur Rós, Mogwai, ve hemşehrileri Explosions In The Sky ile birlikte anılıyor.Bu albümün, müzik ve kelimelerin sorumluluğunu büyük ölçüde arttıracağını düşünüyorum.


Sanatçı: This Will Destroy You
Albüm: This Will Destroy You (Ocak/2008)

Şarkı Listesi:
1- A Three-Legged Workhorse
2- Villa Del Refugio
3- Threads
4- Leather Wings
5- The Mighty Rio Grande
6- They Move On Tracks Of Never-Ending Light
7- Burial On The Presidio Banks

DOWNLOAD.

2 mırıltı.:

K said...

ilgili olarak

http://www.basatap.com/frame_review.php?cID=1292

Anonymous said...

Albüm tam kıvamında bir sounda sahip. Bu türü sevenlerin kişisel beğenilerine göre değişen skala kişisel olarak benim adıma kıvamını tutturmuş durumda. Çünkü müzik kesinlikle mogwai'ye yakınsıyorç Bu albümün içinde olmayan Quit'i de bu grubun küllüyatına hoş bir ek olarak sayabiliriz