20080421

65dayofstatic - RMXSCEE





















Şunu söyleyerek başlayayım; işbu albüm resmi bir albümden çok, bir şekilde "ele geçirilmiş" şarkıların fan'lar tarafından bir araya getirilmesiyle ortaya çıkmış bir "toplama albüm". 65daysofstatic'in daha önceden çıkardığı bazı albümlerdeki (Unreleased, Unreleasable Vol.2 - How I Fucked Off All My Friends ya da 65’s.late.nite.double-a-side.college.cut-up.trailers.for.the.looped.future) remix parçaların yanı sıra, myspace hack'leriyle ve hatta konserlerinden önce çalınan "ısınma" cd'lerinin cebe atılmasıyla elde edilen şarkılar bu albümde toplanmış.

İmdi 65daysofstatic ile ilgil fikirlerim malum, The Destruction Of Small Ideas albümü çıkana kadar ziyadesiyle beğendiğim 65daysofstatic'in, son albümlerindeki kalitesizliği popülerliklerinin yanında gözden kaçacak ufak bir detay olarak değerlendirmesinden ötürü, tepkimin hedefi haline geldiler. Son albümlerinden sonra çıkardıkları resmi single, The Distant And Mechanised Glow Of Eastern European Dance Parties, üzerinde oldukça çalışılmış görüntüsü veren bir yapıttı. Şimdi ise yeniden master edilmiş eski remix'leri de göz önünde bulundurulduğunda, 65daysofstatic eski kalitesine kavuşuyor diyebiliriz.

Bizim Nuri Alço filmlerinden hatırlayageldiğimiz Assault On Precinct 13, Alkaline Trio'nun Burn'ü, ve kankaları Youthmovies Soundtrack Strategies, From Monument To Masses, ¡Forward Russia! remix'lerinin toplandığı bu albümün son şarkısındaki 20 dakikalık remix ise uzunca bir mash-up'tan ibaret ve içinde Justin Timberlake'ten Snoop Dog'a birçok popüler sanatçı var.

Sanatçı: 65daysofstatic
Albüm: RMXSCEE

Şarkı listesi:
1- 65 vs. John Carpenter - Assault Of Precinct 65
2- 65 vs. The Dismemberment Plan - Face Of The Earth
3- 65 vs. From Monument To Masses - From Z (Repeat)
4- 65 vs. Youthmovies - Spooks The Horse
5- 65 vs. Hundred Reasons - Kill Your Own
6- 65 vs. Alkaline Trio - Burn
7- 65 vs. ¡Forward Russia! - Eleven
8- 65 vs. Actionier - Racer
9- 65 vs. Emily Haines & The Soft Skeleton - Reading In Bed
10- 65 vs. Everyone - 20minute Mix

DOWNLOAD.

0 mırıltı.: